Home » L'aeroport » Més notícies

Més notícies

L'Aeroport de Girona es queda per sota dels 2 milions de passatgers

Les dades que ha publicat Aena confirmen que aquest any 2015 no ha sigut bo i l’aeroport de Girona es queda per sota dels 2 milions de passatgers i registra el nombre més baix des del 2004. Durant els darrers 12 mesos han passat per les instal·lacions de Salitja un total de 1.775.318 viatgers, un 17,8% menys que el 2014, quan van usar l'aeroport 2.160.745 persones.

Aquesta tendència a la baixa iniciada a el 2011 partir del no cumpliment de la “letter of intention” que tenien signada el Govern de la Generalitat i Ryanair, va fer aturar la programació d’estiu del 2011 i ja no s’ha recuperat. Com és sabut, a finals del 2010 el Govern de la mà del Conseller Nadal havia arribat a un acord amb Ryanair per mantener una seixantena de destinacions des de Girona. L’arribada del govern de CiU arrel de les eleccions del 2010 i la no ratificació per part del Departament de Mobilitat (en mans entre d’altres del gironí Ricard Font) de l’acord, va impulsar el canvi de plans de Ryanair que va eliminar d’una tacada més del 30% de les destinacions des de Girona. La tendencia ha continuat fins ara.

Ryanair preveu transportar un 8% menys de passatgers a Girona l´estiu del 2016

NOVES OPORTUNITATS AMB LES DESTINACIONS DE RYANAIR A L’HIVERN

Mercats de Nadal a Stuttgart (Karlsruhe), Viena (Bratislava) i Brusel•les (Eindhoven). Ciutats desconegudes com La Haia (Eindhoven) o Estrasburg (Karlsruhe) o monumentals com Florència (Pisa) i Cracòvia, enoturisme a Wiesbaden (Frankfurt) o relax total a Casablanca (Rabat).

En total 6 noves destinacions, un 33% més en relació a l'hivern passat. I totes des de Girona. Qui diu que això va a menys? Tornem a fer un Ryanair?

CASABLANCA I VIENA ARA TAMBÉ MOLT A PROP DE GIRONA

Els aeroports de Rabat i Bratislava permeten l’accés fàcil a aquests ciutats, molt interessants per a un cap de setmana llarg o unes petites vacances.

L'Aeroport de Girona oferirà 13 rutes a l'hivern, totes de Ryanair

L'Aeroport de Girona oferirà 13 rutes a l'hivern, totes de Ryanair