Home » L'aeroport » Més notícies

Més notícies

En bona salut tot i la baixada de passatgers al Juny

El passat mes de Juny, l’Aeroport de Girona ha mantingut la seva posició com a segon aeroport  de Catalunya i es manté entre els 15 primers de l’Estat en quan a volum de passatgers. Les més de 30 destinacions internacionals son garantía d’un bon estiu, tot i que la tendència a la baixa es manté. Pocs aeroports de la xarxa d’Aena tenen tantes destinacions internacionals i la majoria es situen en pèrdues en contra de la tendència de l’Aeroport de Girona que, tot i patir una baixada de passatgers, es manté en la línea de guanys, desde ja fa uns quants anys.

L'aeroport de Girona tanca el pitjor juny des del 2003

L'aeroport de Girona tindrà un sistema automàtic de control fronterer a l'estiu

36 connexions per a l’estiu 2015

Ryanair anuncia que programa 36 connexions per a l’estiu 2015, mantenint la majoria de destinacions importants que ja tenia el 2014. No repeteixen algunes destinacions que no havien respost a les expectatives i algunes que es poden qualificar de “dobles” per la seva proximitat geogràfica. La companyia irlandesa aposta per destinacions que tant poden interessar als gironins i catalans en general com als possibles usuaris de l’aeroport de Girona provinents de grans nuclis de població centreeuropeus amb interessos comercials i turístics a les comarques gironines.

2 milions de passatgers

L’evolució de passatgers a l’aeroport de Girona s’ha mantingut per sobre dels 2 milions i tot fa pensar que, quan Ryanair rebi els nous avions que ha comprat, aquest nombre augmentarà. Així ho va anunciar el director de Ryanair Michael O’Leary recentment. “Girona pot ser un numero dos potent” va dir quan li varen preguntar sobre les seves intencions en relació a l’aeroport gironí. Bones notícies doncs per a les comarques gironines, ja que , a més, O’Leary va dir que Ryanair “està compromesa amb l’aeroport de Girona, on continuarem operant”. Tant de bo alguns dels nous avions tinguin com a base l’aeroport Girona-Costa Brava a la temporada d’hivern.

Amsterdam i Rotterdam

La companyia holandesa Transavia (filial de Air France-KLM) operarà dues destinacions aquesta temporada d’estiu: Amsterdam i Rotterdam. D’aquesta manera segueix la línia iniciada fa uns anys permetent als catalans conèixer els Països Baixos i als holandesos accedir fàcilment a les costes catalanes durant la temporada d’estiu. Aquestes línies permeten també als milers d’holandesos amb segones residències a casa nostra del gaudi del turisme familiar i de golf principalment.