Home » L'aeroport » Més notícies

Més notícies

Dinamarca

Billund (Dinamarca) és una de les destinacions importants ja que permet als catalans conèixer un gran país com Dinamarca i al mateix temps facilita als danesos (amb gran poder adquisitiu) la visita a Girona ja sigui per motius turístics com per l’accés a la segona residència. No oblidem que molts danesos tenen segones residències al sud de França i fan servir Girona com a punt d’arribada

Holanda

Tot i que Ryanair manté bones connexions amb Holanda (Eindhoven, Maastricht) no continua el vol de Groningen, segurament afectat per la proximitat del de Bremen o Dusseldorf, al nord d’Alemanya que ja permeten l’accés dels holandesos de les tres províncies del nord (Groningen, Drenthe i Friesland) a les comarques gironines.

Dublín, Cork i Knock

Irlanda tornar a ser una de les destinacions de la companyia de bandera irlandesa, recuperant el vol a la capital Dublin i a les poblacions de Cork i Knock. De moment no sembla que Ryanair recuperi el vol a Shannon i per tant a Limerick, la pàtria del millor rugby irlandès.

Gran Bretanya

A més dels dos aeroports de Londres (Luton i Stansted) Ryanair torna a programar Manchester al nord i Bournemouth als sud d’Anglaterra. Torna també Bristol, pels que els interessi Gales, i permet a molts anglesos i galesos venir a casa nostra a gaudir del temps i de les seves segones residències i del golf.

Destinacions importants

Alemanya i Polònia continuen essent destinacions importants des de Girona amb moltes opcions també pels països de l’entorn.

Vacances des de Girona

Per anar de vacances des de Girona i sense gaires pretensions de fer-nos arribar turistes es poden considerar les destinacions de Malta, Tessalònica, Tallin i Bratislava. Al contrari que les destinacions clàssiques italianes de Pisa, Pescara, Perugia i Brindisi que tant ens porten italians com ens permeten als gironins gaudir de la bella Itàlia.

Alghero i Cagliari

Sardenya i Sicília ja son destinacions clàssiques des de l’aeroport de Girona. A Sardenya les opcions de combinar l'Alguer amb Càller fan les delícies de molts catalans que aprofiten la costa maragda per combinar-la amb el nord de l’illa. Malta és un complement com a destinació de vacances insulars.

Marraqueix i Rabat

L’aposta del Marroc és també un clàssic i tot i que el vol de Fez ha desaparegut, el manteniment de les destinacions a Marraqueix i Rabat dona a l’operació nordafricana una varietat de clientela espectacular.

Palma

Palma és la única destinació domèstica, ja que ha caigut Eivissa en relació al 2014. Una llàstima ja que, sense vols a les Canàries, Eivissa havia esdevingut una destinació perfecta per als catalans, però també per a molts francesos residents als sud de França.

Europa podria obligar a eliminar les ajudes que rep Ryanair a Girona